Kick off Energiedialoog op 7 april

21 maart 2016

In de energiedialoog worden alle Nederlanders uitgenodigd om mee te denken over de eigen energievoorziening en onze toekomstige energie in Nederland. Het ministerie van Economische Zaken nodigt organisaties, bedrijven en betrokken Nederlanders uit om aanwezig te zijn bij de kick off van de Energiedialoog op 7 april tijdens diverse bijeenkomsten in het land of aan de Energiedialoog bij te dragen via internet. Het ministerie gebruikt de resultaten uit de Energiedialoog voor het bepalen van het nieuwe energiebeleid 'Op weg naar een Energie Duurzaam Nederland in 2050' (najaar 2016).

De landelijke aftrap voor de Energiedialoog vindt op 7 april 2016 (tussen 10.00 en 14.00 uur) simultaan op drie plekken in het land: Rotterdam, Leeuwarden en Eindhoven. Vragen, uitdagingen en dilemma's rond de energietransitie staan deze dag centraal. Aanmelden en meer info vindt u op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Op mijnenergie2050.nl kan iedereen vanaf 7 april online reacties kwijt, zich aanmelden voor evenementen en eigen evenementen en visies uploaden.